Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев може да се бие с

...
Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев може да се бие с
Коментари Харесай

Кубрат Пулев може да се изправи срещу Тайсън Фюри

Звездата ни в профибокса Кубрат Пулев може да се бие с Тайсън Фюри, твърди изданието " Sport 360 ". Циганския крал подписа контракт с промоутърската организация " Топ Ранк ", която работи неотдавна и с българина.
 И румънец се уплаши, отхвърли дуел с Кубрат
Фюри има наложителен мач с Динотей Уайлдър, с който приключи наедно в края на предходната година. Там договарянията удрят на камък, защото американецът договаря за различен пердах.

От " Топ Ранк " са твърдо решени да обезпечат мач на Фюри. В момента се водят диалози с новозеландеца Джоузеф Паркър. При крах логиката сочи, че идващият противник на " Циганския крал " ще бъде Кубрат Пулев.

От Sport 360 въпреки всичко се застраховат и смятат, че пердах Фюри - Пулев може да има единствено при предпочитание на българина. Маът с антъни Джошоуа може да да му обезпечи мечтаната Световна купа, а подобен с Тайсън " единствено " затлъстял хонорар.

Желанието на промоутърите е подобен възможен мач, да се състои през ноември. Засега е прочут единствено идващият противник на Кобрата. Той ще се изправи на 23 март против румънеца Богдан Дину в Калифорния.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР